Controale în staţiile taxi din Târgu Jiu

Poliţiştii locali au demarat o acţiune de control în staţiile taxi de pe raza municipiului Târgu Jiu. Echipajele Poliţiei Locale au fost însoţite în timpul verificărilor şi de un reprezentat al Compartimentului Transport public de călători din cadrul Primăriei Târgu Jiu. Activitatea de control a avut ca principal scop verificarea respectării prevederilor legale privind transportul în regim de taxi şi în regim de închiriere. Au fost verificaţi nu mai puţin de 15 taximetrişti.

„S-a urmărit dacă deţin autorizaţia taxi sau orice altă copie conformă a autorizaţiei de transport care se găseşte obligatoriu la bordul autovehiculului şi care este valabilă numai în prezenţa ecusoanelor şi a altor documente şi dacă taximetriştii şi transportatorii autorizaţi respectă obligaţiile legale care le revin”, a declarat Alexandra Petriţa, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Târgu Jiu.

În urma verificărilor, poliţiştii locali nu au constatat abateri de la legislaţia în vigoare. Astfel de acţiuni vor continua în perioada următoare.

Vizualizări: 593

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: