CONVOCARE Gotera

Administratorul unic al S.C. GOTERA 2012 S.A., societate de tip închis, cu sediul în loc. Târgu Jiu, str. Ciocârlău, nr. 17, scara 1, parter, ap. 6, jud. Gorj, convoacă Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor şi Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor în data de 18.04.2013, orele 11.30, respectiv 12.00, la sediul S.C. Artego S.A. din loc. Tg-Jiu, str. Ciocârlău, nr. 38, jud. Gorj, pentru toţi acţionarii înregistraţi în registrul acţionarilor la sfârşitul zilei de 02.04.2013, stabilită ca dată de referinţă pentru ţinerea acestor adunări, care vor avea următoarea ordine de zi:

I. Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor:

1. Admiterea de noi acţionari, conform prevederilor art. 7, alin. 7 din actul constitutiv al S.C. Gotera 2012 S.A.

2. Aprobarea majorării capitalului social al societăţii cu suma de 9.000 lei, în numerar, prin emiterea unui număr de 90.000 acţiuni nominative noi, cu valoarea nominală de 0,1 lei/acţiune, în condiţiile regulamentului de subscriere inclus în documentele şi materialele aferente ordinii de zi.

Stabilirea, în prima etapă, a exercitării dreptului de preferinţă în termen de o lună de la data publicării în Monitorul Oficial Partea a IV-a a hotărârii AGEA privind majorarea capitalului social prin emisiune de acţiuni, de către toţi acţionarii Gotera.

După expirarea acestui termen, în cazul în care rămân acţiuni nesubscrise, acţionarii care au subscris în etapa anterioară, beneficiază de un nou termen de 15 zile pentru subscrierea restului de acţiuni; dacă aceştia vor renunţa la subscrierea acţiunilor rămase, ele vor fi anulate.

3. Aprobarea împuternicirii Administratorului unic pentru finalizarea operaţiunilor privind majorarea capitalului social aşa cum a fost aprobată de AGEA, modificarea corespunzătoare a actului constitutiv al societăţii, precum şi îndeplinirea tuturor demersurilor şi formalităţilor necesare pentru realizarea înregistrărilor şi formalităţilor de publicitate aferente.

4. Propunerea Administratorului, de stabilire a datei de 03.05.2013, ca dată de înregistrare.

II. Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor:

1. Prezentarea, dezbaterea şi aprobarea raportului de gestiune al Administratorului pe anul 2012;

2. Prezentarea, dezbaterea şi aprobarea bilanţului contabil, a contului de profit şi pierdere şi a modului de repartizare  a profitului pe anul 2012;

3. Prezentarea, dezbaterea şi aprobarea raportului comisiei de cenzori pentru anul 2012;

4. Prezentarea, dezbaterea şi aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pentru anul 2013;

5. Propunerea Administratorului de stabilire a datei de 03.05.2013 ca dată de înregistrare.

Documentele şi materialele aferente problemelor incluse în ordinea de zi pot fi consultate de acţionarii interesaţi, la sediul social al societăţii. Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de tel: 0253/226.233.

În cazul în care adunările nu sunt statutare, reconvocarea va avea loc în data de 19.04.2013, orele 11.30, respectiv 12.00, la acelaşi sediu.

Vizualizări: 249

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: