Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Copii din Cernăuţi, în tabără la Săcelu

Ministerul pentru Românii de Pretutindeni a lansat oficial ediţia de iarnă a Programului de Tabere „ARC-Centenar”, ediţia 2018. Iniţiativa este dedicată elevilor, studenţilor, profesorilor şi tinerilor din comunităţile istorice şi va reuni în perioada octombrie – noiembrie aproximativ 300 de participanţi din ţări precum Ucraina, regiunile Cernăuţi şi Transcarpatia, Ungaria, Republica Moldova, Serbia sau Bulgaria.

47 de copii şi cadre didactice din raioanele Herţa, Hliboca, Storojineţ, Noua Suliţa şi din oraşul Cernăuţi au ajuns deja în Tabăra Săcelu din judeţul Gorj, unde pe parcursul acestei săptămâni vor avea posibilitatea să participe la diverse ateliere de conversaţie în limba română, de creaţie, de istorie, cultură şi civilizaţie românească, de sport, precum şi de alte activităţi organizate în cadrul taberei.

Ediţia de iarnă a programului „ARC – 2018” se desfăşoară în taberele „Căprioara” din judeţul Hunedoara şi „Săcelu” din judeţul Gorj. (A.A.)

Vizualizări: 542

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: