Copii din trei judeţe, la Târgu Jiu pentru preselecţia Next Star

Zeci de copii cu vârste între 4 şi 14 ani din Gorj, Vâlcea şi Hunedoara au participat ieri la preselecţia pentru emisiunea Next Star organizată la Palatul Copiilor din Târgu Jiu.

Printre primii sosiţi a fost Elena Mihaela Bălan din Rovinari. Fetiţa are 10 ani şi a venit cu tatăl şi bunica. Micuţa avea emoţii din cauza unei răceli. „Am mai fost la spectacole şi nu mi-e teamă de juriu. Sunt cam răguşită pentru că am fost răcită, am luat câteva zile miere cu ou şi sper ca vocea să nu-mi facă probleme. Voi cânta „Lie, ciocârlie” şi o hăulită”, a spus Elena.

Bunica fetiţei a decis cu greu să o aducă, pentru că nu prea are posibilităţi materiale. „La început nu am vrut să venim, dar doamna profesoară Emilia Drăgotoiu Nanu, de la Clubul Elevilor Rovinari, mi-a spus că-i stric fetei cariera. Nepoţica mea a început să plângă şi m-am înduplecat imediat. Mai am doi nepoţi, dar nu i-am mai văzut de 14 ani pentru că sunt în Grecia. Toată afecţiunea mi-o revărs asupra acestei fetiţe”, a spus bunica Argentina Bălan. Aceasta crede că fetiţa i-a moştenit pasiunea pentru muzica populară: „Şi eu cântam când eram tânără. Cântam când mergeam la sapă, acum cântăm amândouă prin casă. Dacă o selectează, voi merge cu ea la Bucureşti. Nu are cine, băiatul lucrează, mama a părăsit-o”, a spus bunica.

URMEAZĂ

Preselecţia pentru Mamaia Copiilor va fi tot în Gorj. „Până anul acesta se organiza la Craiova, însă după rezultatele foarte bune obţinute de copiii gorjeni preselecţia va fi la noi”, a declarat Pompiliu Ciolacu, directorul Palatului Copiilor Târgu Jiu.

Vizualizări: 173

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: