Copil dispărut, căutat cu elicopterul

Un copil din Târgu Cărbuneşti a fost căutat toată noaptea de poliţişti. În mai puţin de o oră va ajunge la Cărbuneşti un elicopter, pentru a căuta copilul dispărut.

Peste 30 poliţişti, din care 4 criminalişti cu 2 câini de urmă, 5 jandarmi, şi mai mulţi voluntari derulează activităţi pentru găsirea unui minor în vârstă de 8 ani, sesizat că a dispărut în seara zilei de 29 septembrie a.c., de la domiciliul său, din oraşul Târgu-Cărbuneşti.

La data de 29.09.2012, orele 22:35, Poliţia Oraşului Târgu-Cărbuneşti a fost sesizată de P.C., din Târgu-Cărbuneşti, judeţul Gorj, despre faptul că în jurul orelor 20:30, fiul său, POPESCU CONSTANTIN-MARIO-DELIAN, în vârstă de 8 ani, a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit.

POPESCU CONSTANTIN-MARIO-DELIAN are aproximativ 1,50 m înălţime, este astenic (aproximativ 35 kg), are faţa ovală, ten deschis, ochi căprui, păr şaten, drept, tuns scurt, cu breton.

La data plecării minorul purta un tricou cu mâneci scurte de culoare albastră, pantaloni tip blue-jeans de culoare neagră, iar în picioare purta sandale de culoare maro din piele întoarsă.

Persoanele care pot da relaţii despre minor, sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Vizualizări: 144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: