Copilă de patru ani, lovită de maşină

Poliţia Municipiului Tg-Jiu a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112  despre faptul că pe str. Olari, a avut loc un accident de circulaţie soldat vătămarea corporală uşoară a unei minore. Din primele ceretări efectuate la faţa locului de către poliţişti ai Biroului Rutier Tg. Jiu s-a satbilit că victima, o minoră de 4 ani, s-a angajat în traversare nergulamentară a străzii, moment în care a fost accidentată uşor de autoturismul condus de către M.V., de 25 ani, din Tg. Jiu. Copilul a fost preluat de medici pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale. Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru a stabili cauzele şi împrejurările exacte în care s-a produs accidentul de circulaţie.

Stiri pe scurt

Tată şi fiu, victimele unui accident

Poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Novaci au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 despre producerea unui accident de circulaţie soldat cu victime pe raza comunei Bengeşti-Ciocadia. Cu ocazia primelor cercetări efectuate s-a constatat că P.G., de 46 ani, din judeţul Vîlcea, în timp ce se deplasa cu autoutilitara, pe DN 67, în direcţia Tg-Jiu - Rm. Vîlcea, a efectuat manevra de depăşire a unui moped condus de B.E., de 38 ani, din comuna Bengeşti-Ciocadia. În momentul în care era depăşit, conducătorul mopedului s-a dezechilibrat şi a acroşat autoutilitara. În urma impactului a rezultat accidentarea uşoară lui B.E. şi a fiului său minor de 7 ani, pasager pe moped. Victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean Târgu Jiu pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. (M.M)

Accident cu două victime

Poliţia Municipiului Tg. Jiu a fost sesizată prin 112 de Z.O.T., de 34 ani, din municipiul Tg. Jiu, despre faptul că a fost implicat într-un accident de circulaţie pe raza comunei Stăneşti. În timp ce conducea un autoturism pe DJ 664 A – Stăneşti, a fost tamponat  în partea din spate de autoturismul condus de D.C., de 39 ani, din comuna Stăneşti, judeţul Gorj, care circula în aceiaşi direcţie şi nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de autoturismul din faţă. În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a două femei de 58 şi 84 ani, pasagere în autoturismul condus de către Z.O.T. Victimele au fost transportate la Unitatea pentru Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean din Tg. Jiu, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Vizualizări: 121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: