Corpul de control al MAI a ridicat documente de la Prefectură

Corpul de control al Ministerului Administraţiei şi Internelor a ridicat documente de la Comisia de fond funciar din cadrul Prefecturii Gorj, după mai multe zile de verificări.

La începutul  săptămânii trecute la Prefectura Gorj a ajuns o parte a corpului de control din Ministerul Administraţiei şi Internelor, pentru a verifica toate hotărârile date de Comisia Judeţeană de fond funciar începând din 2006 şi până în prezent. Vineri corpul de control a părăsit Prefectura Gorj şi a luat câteva procese verbale ale comisiei de fond funciar şi alte documente. „În momentul de faţă nu avem un raport al corpului de control pentru că a ridicat ceva documente. Au venit în control pe probleme de fond funciar şi au ridicat procese verbale, documente care sunt emise de Comisia Judeţeană de fond funciar ci acte care ţin de această comisie. Aşteptăm acum finalizarea verificărilor”, a declarat subprefectul Marcel Romanescu.

Prefectul de Gorj Liviu Andrei nu ştie cum a decurs controlul şi nici măcar ce acte au fost ridicate. „Eu am fost plecat, dar cred că au terminat pentru că au şi plecat. Au terminat, dar nu ştiu care este raportul final. Ştiu doar că au verificat doar hotărârile Comisiei de fond funciar, nu au venit pe Prefectură”, a declarat Liviu Andrei.

Încă nu se ştiu neregulile găsite de corpul de control al Ministerului Administraţiei şi Internelor.

Vizualizări: 127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: