Cosmin Popescu: I-au împărțit politic. Gorjul nu prea contează pentru ei

Sumele de bani care trebuiau să ajungă în județul Gorj din Fondul de rezervă al Guvernului României sunt acum motiv de discuție și de critică. De exemplu, președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, spune că banii au fost alocați exclusiv pe linie politică.

Cosmin Popescu a declarat în cadrul unei conferințe de presă susținută la sediul PSD din Târgu Jiu că județul Gorj a fost defavorizat la împărțirea banilor, acuzând guvernanții că dau dovadă de dezinteres.

”Este o alocare politică, se vede. Toate comunele au primit maxim 50.000 de lei, iar cele ale PNL au primit de la 400.000 în sus. Orașele conduse de primari PSD au primit 100.000 de lei, iar celelalte de la 1 milion în sus. De asemenea, sunt câteva UAT-uri care nu au primit nici acea sumă de 50.000 de lei. Dănești, Jupânești, Bustuchin, Mătăsari, Logrești, Stoina, Turcinești și Bâlteni. Mă face să cred că județul Gorj nu prea contează pentru cei care ne reprezintă la București. De exemplu, avem alocată suma de peste 30 de milioane de lei la Harghita, la Covasna avem 31 de milioane de de lei și tot așa. Puteau să se zbată pentru județul care traversează o perioadă destul de grea, fiind vorba despre restrângerea activității Complexului Energetic Oltenia”, a spus Cosmin Popescu.

Președintele CJ Gorj a mai adus în discuție și situația financiară gravă cu care se confruntă Uzina de Agent Termic și Alimentare cu Apă Motru.

Vizualizări: 1,223

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: