Cosmin Popescu rămâne fidel PDL-ului

Deputatul Cosmin Popescu rămâne independent politic, dar alături de grupul parlamentar al Partidului Democrat - Liberal. Parlamentarul de pe Colegiul nr.3 a spus pentru Radio Infinit că n-a luat încă o decizie în privinţa vreunei candidaturi în 2012.

Veţi candida anul viitor din partea  PDL, tot pe Colegiul 3? 

E greu de spus acum pentru că principala întrebare la care va trebui să răspundă clasa politică este cum vor fi organizate alegerile, dacă vor fi organizate simultan alegerile locale cu cele alegerile parlamentare, ce se va întâmpla, obligatoriu vor fi organizate în noiembrie, dar mai este timp până atunci. Deocamdată un răspuns cert nu pot să dau.

Deci vă mai gândiţi...?

Sigur că da. Susţinerea Partidului Democrat Liberal trebuie înglobată şi în statut. Statutul are nişte prevederi clare, eu am o problemă personală, cred că toată lumea o ştie, dar discuţii vor fi cu siguranţă în viitor şi atunci o să dăm un răspuns clar.

Vă aşteptaţi la o asemenea ofertă?

Eu am discutat şi cu conducerea centrală la un moment dat pentru de aia am şi luat hotărârea să rămân, deocamdată, afiliat grupului PDL ca deputat independent şi să susţin actuala coaliţie, având în vedere că am anumite proiecte pe colegiu pe care vreau să le duc la îndeplinire. Un răspuns ferm nu se poate da acum.

Partidele vă vor, probabil sunt presiuni şi din partea acestora...

Mi-am făcut treaba atât cât am putut în astfel de vremuri grele. Sondajele sunt sondaje, în cel mai bun sondaj s-a văzut votul şi aprecierea pe care o ai, în primul rând din partea primăriilor şi a consiliilor locale pe care voi încerca să le ajut şi în unele cazuri chiar le-am ajutat.

Aţi fost sondat din partea UNPR-ului şi de la PC. Aţi primit şi oferte de la aceste organizaţii?

Nu am avut nicio discuţie cu cele două partide şi sunt sincer, am spus că rămân deputat independent, atunci nu ştiam că alegerile locale ar putea fi decalate, pentru că principala mea obligaţie este către oamenii şi primarii care m-au ajutat şi pe mine în noiembrie 2008, atunci când am ieşit parlamentar.

Vizualizări: 2,284

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: