Cosmin Popescu, reconfirmat interimar la şefia PDL Gorj

Deputatul Cosmin Mihai Popescu a fost ales vineri seara preşedinte interimar al filialei judeţene a PDL Gorj, la şedinţa în cadrul căreia a fost luată decizia respectivă fiind prezent şi prim-vicepreşedintele partidului, Adriean Videanu. Cu excepţia senatorului Ion Ruşeţ care s-a abţinut de la vot, toţi ceilalţi delegaţi au votat pentru ca alegerile să aibă loc în toamna acestui an, nu în primăvară. Comitetul Director Judeţean al filialei a fost convocat pentru a discuta despre data alegerilor interne din organizaţie, dar şi despre persoana care va conduce interimar PDL Gorj până atunci, cei peste 100 de participanţi la întâlnire susţinându-l pe deputatul Popescu.

Mihai Cosmin Popescu este preşedinte interimar al PDL Gorj de aproape trei ani, el dându-şi demisia la începutul primăverii, când reprezentanţii partidului anunţaseră că vor fi organizate alegeri interne, alegeri care însă au fost amânate până la un termen neprecizat. Popescu a revenit ulterior asupra demisiei, iar vineri seara a primit un vot de încredere din partea membrilor Comitetului Director Judeţean.

Prim-vicepreşedintele Adriean Videanu a precizat că nu a avut nimic împotriva propunerii respective, el susţinând ceea ce şi membrii organizaţiei au susţinut cu o mare majoritate, respectiv pe Popescu în fruntea filialei. Membrii CDJ al PDL Gorj au mai votat, de asemenea, ca alegerile pentru votarea unui preşedinte al filialei să aibă loc în această toamnă şi nu la primăvară, data desfăşurării acestora urmând să fie stabilită de conducerea centrală a partidului.

Vizualizări: 119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: