Cu cine ţine Orzan?

Situaţie confuză în cadrul PNL Gorj după ce Gheorghe Orzan a fost văzut în campanie alături de Dian Popescu! Echipa care îl susţine pe Dian Popescu spune că Orzan a trecut de partea lui Popescu, însă acesta nu mai recunoaşte. Ce-i drept, ieri, Orzan a fost găsit de echipa Gorj Tv în biroul lui Radu Angheloiu. Aşadar, cu cine ţine Orzan?

Gheorghe Orzan  a fost văzut ieri seară în companie cu Dian Popescu la Câlnic, unde a avut o întâlnire cu delegaţii, în cadrul căreia liberalul şi-a prezentat programul. Astfel, au apărut zvonurile că Orzan a trecut în tabăra lui Dian Popescu. “Din moment ce l-am văzut alături de Dian Popescu, consider că îl susţine. Au ajuns amândoi odată, am crezut că au venit împreună“, a declarat Dumitru Vulpe, primarul de la Câlnic. Şi Virgil Drăguşin ştie acelaşi lucru, că Orzan este acum de partea lui Dian Popescu. “Da, domnul Orzan a fost în campanie alături de Dian Popescu, a trecut în această tabără, ne bucurăm că a făcut acest pas“, a spus Virgil Drăguşin.

Angheloiu ştie mai bine decât Orzan

Gheorghe Orzan spune însă că s-a dus la Câlnic la invitaţia primarului şi nu pentru că l-ar susţine pe Dian Popescu. „Într-adevăr am fost la Câlnic, la invitaţia primarului din comună, pentru a asculta şi programele celorlalţi candidaţi. Asta nu înseamnă că sunt de partea lui Dian Popescu. Este doar interpretare. Sunt în continuare alături de Radu Angheloiu“, a explicat Gheorghe Orzan, care vrea să fie vicepreşedinte.

De partea cealaltă, Radu Angheloiu este convins că Orzan nu ştia cine va participa la întâlnirea respectivă. „Astea sunt intoxicaţii de ale lui Dian Popescu, asta se întâmplă de când a început campania, tipic şcolii pe care făcut-o. Însă după cum vedeţi eu şi prietenul meu Gigi suntem în continuare în aceeaşi tabără“, a spus Radu Angheloiu.

 „Mă curtează şi Dian Popescu şi domnul Modrea, dar, deocamdată, sunt cu Radu Angheloiu. N-am făcut pasul pentru unul sau altul dar week-end-ul acesta voi lua o decizie. Eu candidez la vicepreşedinte şi de aceea am fost la Câlnic. Am vrut să văd programul lui Dian Popescu şi, în fond, m-am întâlnit cu colegii mei de partid. Ei sigur că m-ar vrea fiecare în tabăra lor, dar nu am luat o decizie”, mai spune Orzan.

 „La Câlnic şi-a manifestat deschis susţinerea pentru mine. În ceea ce-l priveşte pe Radu Angheloiu, el a pierdut  de mult, de doi ani, orice şansă pentru o asemenea funcţie pentru că i-a trădat pe primarii liberali şi ei ştiu lucrul acesta cel mai bine”

 Dian Popescu, candidat

„Nu e prima dată când Radu Angheloiu şi Gigi Orzan nu se sincronizează. Domnul Orzan a oscilat destul, un an şi jumătate a tot spus că va candida, apoi l-a lăsat pe Radu Angheloiu, iar acum se orientează spre un alt candidat mi se pare deja prea mult pentru evoluţia lui Gigi Orzan”

Ion Navlea, candidat

Vizualizări: 152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: