Costume Armani, sub sechestrul Finanţelor

Aproximativ cinci mii de articole de îmbrăcăminte realizate şi pentru export de către Confecţia SA au fost puse sub sechestru de Direcţia de Finanţe Gorj. Societatea Confecţia are datorii de miliarde de lei vechi la bugetul consolidat al statului, dar şi la bugetul asigurărilor de sănătate şi şomaj. Ca urmare a fost executată silit pentru a recupera datoriile.

Conform datelor făcute publice de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF), societatea SC Confecţia SA a fost executată silit pentru recuperarea unei creanţe de peste un miliard şi jumătate de lei vechi. Astfel, în data de 4 iulie, ANAF, prin Direcţia Generală a Finanţelor Publice Gorj (DGFP), a scos  la licitaţie bunuri mobile ale SC Confecţia SA, în valoare totală de 186.792 lei. Este vorba de articole îmbrăcăminte pentru copii şi adulţi reprezentând un număr de 4.792 de rochii, pantaloni, jachete, bluze, etc.. Datoria totală pe care o înregistrează SC Confecţia SA este de 164. 986 lei din care 37.423 reprezintă asigurarea de sănătate a angajaţilor, 4.194 lei sume restante la plata asigurărilor de şomaj, 10.642 lei sumă datorată la bugetul asigurărilor sociale şi 18.727 lei, debite la bugetul consolidat al statului.

Conducerea societăţii nu a putut fi contactată pentru a comenta situaţia.  

EXPORT

Pe site-ul fabricii producătoare de articole de îmbrăcăminte sunt postaţi colaboratorii pe care i-au avut de-a lungul timpului pe plan internaţional. A colaborat cu firme de prestigiu din ţări precum Olanda, Germania, Franţa sau Italia. Croitoresele de la Confecţia realizau haine pentru firme precum Armani pe câteva sute de lei vechi.

Vizualizări: 131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: