Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Cota de cărbune ajunge la jumătate din salariații CE Oltenia

Doar 6.900 din cei peste 13.000 de salariați ai Complexului Energetic Oltenia au depus cereri pentru a beneficia de cota de zece tone de cărbune în acest an. Cererile au putut fi depuse doar până la 15 iulie. 

„S-a finalizat sesiunea de depunere a cererilor pentru cota de cărbune în data de 15 iulie. Noi am început să acordăm aceste cote încă din data de 1 iulie. Estimăm că la finalul lunii octombrie toți salariații care au depus cerereri pentru ridicarea cotei de cărbune vor avea cotele ridicate“, a declarat Ion Rușeț, consilier al Directoratului.

Toți salariații companiei au primit în primăvară cota de combustibil în bani, 600 de lei, iar cei care vor acum cărbune trebuie să îl plătească. Prețul este de 1192 de lei pentru zece tone. (A.M.)

Vizualizări: 2,690

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: