Contract de 5 milioane lei la CE Oltenia

Complexul Energetic Oltenia a scos la licitaţie serviciile de închiriere de autovehicule de transport marfă și industriale, cu şofer. Contractul de peste 5 milioane de lei este împărţit în 15 loturi, beneficiari fiind carierele și secțiile Mentenanță Mecanică din cadrul EMC Roșia-Rovinari, EMC Jilț și EMC Motru. 

„Prin contractarea acestor servicii cu caracter de regularitate se va asigura buna desfăşurare a activităţii de aprovizionare continuă cu diferite piese de schimb şi materiale, transport pentru reparaţii a diferitelor subansamble, evacuarea diferitelor materiale din cariere în condiţii grele de drum şi în teren accidentat, deplasarea personalului muncitor, a formaţiilor specializate, a sculelor şi dispozitivelor necesare intervenţiilor accidentale, efectuarea reparaţiilor, reviziilor şi intervenţiilor la mecanismele de ridicare coborâre a utilajelor conducătoare din cadrul fluxurilor tehnologice şi/sau alte puncte de lucru din cariere, în condiţii grele de drum şi teren accidentat”, se arată în caietul de sarcini.

Contractul se încheie pe o perioadă de un an. Firmele de transport interesate pot depune oferte până pe data de 19 august.

Vizualizări: 3,672

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: