Cote pariuri Australian Open pe jucătoare din România

România stă foarte bine la capitolul jucătoare de tenis. La prima competiție din acest an, 13 tenismene au fost înscrise în calificări sau pe tabloul principal. Astfel dacă îți place acest sport și vrei să pariezi pe preferate sau pe favorita turneului, ai la dispoziție cote pariuri Australian Open pe platforme online.

Poți urmări și paria pe evoluția la individual a celor mai mari nume din tenisul Românesc, respectiv: Simona Halep, Sorana Cîrstea, Irina Begu, Gabriela Ruse, Jaqueline Cristian. La dublu poți paria pe echipele Raluca Olaru cu Monica Niculescu, dar și Simona Halep cu Gabriela Ruse.

Așadar fanii jucătoarelor românce vor avea la dispoziție multe șanse să vadă evoluția celor mai bune tenismene ale momentului și șansa de a paria pe multe partide cu jucătoare din România.

Turneul Australian Open este primul turneu de Grand Slam cu care debutează fiecare an competițional. Anul acesta se va desfășura în perioada 17-30 ianuarie 2022 și se anunță a fi un an extraordinar pentru multe tenismene din țara noastră.

Care sunt motivele pentru care merită să pariezi pe tenis?

Tenisul este unul dintre cele mai îndrăgite și apreciate sporturi. Toate întrecerile și competițiile de Grand Slam se bucură de un număr impresionat de urmăritor. Astfel cotele de la pariuri sunt mereu interesante și cunosc o dinamică ce poate fi în avantajul celor care știu ce au de făcut.

Cum competiții și mari turnee au loc pe parcursul întregului an, poți alege să joci frecvent sau doar atunci când se derulează meciuri importante sau marile turnee. Chiar de la începutul anului, din luna ianuarie debutează sezonul, oferindu-ți șansa de a intra rapid în fluxul de evenimente. Relaxare va fi doar spre sfârșitul anului, atunci când clasamentele sunt aproape neschimbate și se încheie sezonul.

Fiind un sport individual sau dublu analiza se va face doar pentru una sau două persoane, ceea ce limitează mult variantele de decizie. Dacă ai una sau mai multe favorite, poți observa mai simplu forma și evoluția pe care o are pe parcursul unui sezon și poți alege mai simplu cota pe care o consideri mai avantajoasă.

Tenisul este un sport care oferă și multe momente de surpriză, schimbări de situație, spectacol, accidentări și abandonuri. Are suficientă adrenalină, pentru a nu te plictisi niciodată. Pentru pariorii cu experiență acest gen de impredictibilitate poate fi un bun prilej pentru a prinde cote mai bune.

Unde poți paria pe Australian Open?

Dacă îți place tenisul și vrei să pariezi pe o jucătoare sau pe un meci important, cea mai rentabilă variantă disponibilă la ora actuală este reprezentată de platformele online. Pentru moment sunt deschise opțiunile pentru prima mare competiție din an și pe cote câștigătoare la Australian Open 2022.

Pentru a paria online trebuie să îți deschizi un cont pe o platformă licențiată. Siguranța datelor și câștigurilor îți este garantată de anexarea unor documente oficiale, din care să reiasă vârsta și domiciliul actual.

Jocul va decurge pe baza regulilor deja cunoscute de la agențiile de pariuri stradale. Validarea unui cont se va face doar în urma verificării actelor atașate și numai dacă persoana solicitantă are peste 18 ani.

Vizualizări: 523

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: