Cotojman infirmă acuzaţiile lui Fugaru. „Scot înregistrările”

Primarul din Roşia de Amaradia, Liviu Cotojman, neagă cele spuse de fostul lui coleg de partid, Ion Fugaru, care a susţinut că în 2012 Dan Vîlceanu ar fi vrut să facă un grup de lucru care să facă plângeri penale la adresa contracandidatului lui de atunci, pesedistul Mihai Weber.

Cotojman susţine că nu au fost astfel de strategii la fostul PDL. „Am auzit discuţiile din presă, infirm în totalitate că ar fi existat astfel de discuţii, mai ales că la vremea respectivă cred că eram şi prim-vicepreşedinte al partidului şi nu-mi aduc aminte să fi fost vreodată la astfel de discuţii. Nu ştiu la ce s-a referit domnul Fugaru, m-am şi gândit dacă am fost prezent la toate discuţiile”, a spus Liviu Cotojman, primarul liberal din Roşia de Amaradia.

„Vîlceanu făcuse atunci un grup de lucru, să facem toată ziua sesizări şi autodenunţuri împotriva lui Weber”, a fost acuzaţia lansată în spaţiul public de Fugaru. „Eu trebuia să fiu şeful denunţătorilor. Obiectivul era să aibă plângeri penale cât mai multe”, a comentat acesta. Preşedintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, nu a făcut prea multe comentarii pe marginea acestui subiect, catalogând afirmaţiile lui Fugaru drept invenţii.

 Fugaru: O să fie muţi toţi

Ion Fugaru a intervenit în emisiunea Interviurile Infinit FM, acolo unde era invitat primarul din Roşia de Amaradia. „I-aş ruga pe toţi să se abţină de la comentarii. Am spus că nu vreau să le fac rău. Eu am făcut acest gest pentru că Dan Vîlceanu face pe lupul moralist. Să nu mă pună în situaţia să scot înregistrările şi să îi vedeţi pe toţi”, a spus Fugaru. „Domnul Ruşeţ s-a ferit de chestia asta, pentru că ştia că există asemenea înregistrări”, a mai zis Fugaru, susţinând că şi vocea lui Cotojman este pe înregistrări. „S-a înregistrat cu telefonul. Când or auzi ce vorbesc în spate şi ce spun în lumea reală, o să fie muţi toţi”, susţine fostul pedelist, care nu a vrut să spună dacă el a făcut înregistrarea.

Vizualizări: 1,155

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: