UCB  Târgu Jiu vrea mai mult decât o echipă de pluton

Conducerea clubului Universităţii Constantin Brâncuşi vrea să readucă handbalul masculin în prim-planul activităţilor sportive din Târgu Jiu. Directorul clubului, Virgil Popovici, promite deja că echipa de Divizia A a UCB va arăta cu totul altfel sezonul viitor când se vor aduce întăriri lotului actual.

UCB Târgu Jiu nu este una dintre forţele din Divizia A în acest sezon dar conducerea clubului are intenţii măreţe pentru viitorul acestui club. Directorul Virgil Popovici spune chiar că va face la UCB o echipă care să se poată bate cu şanse reale la primele trei locuri din serie. “În mod cert, după încheierea campionatului, vom mai aduce jucători, pentru că nu mă voi lăsa până nu voi face cu adevărat o echipă competitivă, care să se bată la primele două-trei locuri. Nu mă descurajează faptul că suntem singuri împotriva tuturor, ba chiar mă ambiţionează. Aşteptăm aprobarea bugetului, care va fi mai mare decât anul trecut. Noi am făcut economii oricum cu cheltuielile de personal. Cât timp voi sta la club, banii vor merge către activitatea sportivă, implicit către jucători”, a declarat directorul clubului care trebuie să se lupte şi cu factorii de decizie locali care nu permit echipei UCB antrenamente la Sala Sporturilor. Municipiul Târgu Jiu are o sală nouă şi modernă dar în ea nu au acces decât echipele CSM Târgu Jiu deşi şi echipa masculină a UCB reprezentă în campionate tot oraşul Târgu Jiu.

În ceea ce priveşte actualul sezon, UCB Târgu Jiu nu are un parcurs senzaţional dar speră să încheie sezonul pe un loc cât mai bun în clasament, acolo unde gorjenii sunt acum doar pe locul şase cu patru victorii în acest sezon.

Vizualizări: 256

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: