CSM Târgu Jiu organizează turneul trei de senioare

CSM Târgu Jiu va organiza cel de-al treilea turneu al Diviziei A, seria B, la Sala Sporturilor. La această întrecere, care are loc în week-end, handbalistele antrenate de Liviu Andrieș și Andrei Enache se vor confrunta cu CSU Reşiţa, Gloria Bistriţa şi CNE Sf. Gheorghe.

CSM Târgu Jiu va fi gazdă şi pentru turneul 3 din Seria B a Diviziei A la senioare, competiţie care are loc în perioada 5- 7 martie 2021. Alături de echipa locală a CSM, la acest turneu vor mai lua parte CSU Reşiţa, Gloria Bistriţa şi CNE Sf. Gheorghe. Fetele antrenate de Liviu Andrieș și Andrei Enache pornesc şi la acest turneu din postura de lider neînvins în campionat şi cu dorinţa de a-şi păstra invincibilitatea.

Meciurile se vor juca în Sala Sporturilor din Târgu Jiu în perioada 5-7 martie. CSM Târgu Jiu va juca vineri cu CSU Reşiţa, sâmbătă cu Gloria Bistriţa şi duminică cu CNE Sfântu Gheorghe.

Cu şapte victorii consecutive, CSM Târgu Jiu este liderul seriei B după primele două turnee disputate în această serie. Dacă îşi va păstra acelaşi ritm de jocuri bune, CSM Târgu Jiu poate face un nou pas important pentru calificarea la barajul de promovare în Liga Florilor.

CSM Târgu Jiu a acumulat maximum de puncte, 21, după primele şapte etape fiind pe locul I în clasament, fiind urmată de CSM Deva şi Gloria Bistriţa cu câte 15 puncte.

Programul meciurilor:

Vineri 5 martie 2021

11:00 Gloria Bistriţa – CSU Timişoara

13:40 CSU Oradea – CSM Deva

16:20 CSM Târgu Jiu – CSU Reşiţa

CNE Sfântu Gheorghe – stă

Sâmbătă 6 martie 2021

11:00 CSM Târgu Jiu – Gloria Bistriţa

13:40 CSU Timişoara – CNE Sf.Ghe.

16:20 CSM Deva – CSU Reşiţa

CSU Oradea – stă

Duminică 7 martie 2021

11:00 CSU Reşiţa – CSU Oradea

13:40 Gloria Bistriţa – CSM Deva

16:20 CSM Târgu Jiu – CNE Sf.Ghe.

CSU Timişoara – stă

Vizualizări: 264

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: