Săndoi, după ce a învins din nou Universitatea Craiova: Îmi pare rău!

Chindia Târgoviște a câștigat meciul  cu Universitatea Craiova, scor 1-0, iar Emil Săndoi este la a doua victorie cu echipa care l-a lansat în fotbalul mare. Antrenorul le-a transmis oltenilor, după meci, un mesaj emoționant, dar avertizează că și partida din Cupa României va fi una la fel de dură.

Emil Săndoi și-a făcut cel mai frumos cadou de 1 martie. Antrenorul împlinește 56 de ani de Mărțișor și a considerat că o nouă victorie cu Universitatea Craiova ar fi cea mai mare bucurie.

Emil Săndoi i-a provocat grecului Marinos Ouzounidis primul eșec pe banca oltenilor. Mai mult, Craiova a înregistrat şi prima înfrângere în 2021. „Să știți că a fost un joc de uzură, nu cred că am făcut o partidă bună, spectaculoasă, pentru că, dacă stăm să ne gândim, cred că în prima repriză Craiova a avut o singură ocazie la corner, iar noi la Neguț una. Să știți că a fost un joc destul de închis, pentru că Craiova vine să câștige. Și noi ducem lipsă de încredere, am declarat până acum că nu avem experiență de primă ligă, dar sunt bucuros că din punct de vedere al implicării în joc am avut un joc bun. Craiova de fiecare dată își propune și câștigarea Cupei, să știți că și noi vom trata foarte atent Cupa, vom mai face niște schimbări, avem un program încărcat”, a declarat Emil Săndoi la finalul meciului, având şi un mesaj pentru olteni: „Sunt născut, crescut, am debutat la juniorii Craiovei, am jucat, am antrenat Craiova, este și va rămâne echipa mea de suflet toată viața, dar în momentul de față sunt la Chindia și fac tot ce ține de mine. Îmi pare rău pentru Craiova, dar ne facem meseria!”

Vizualizări: 1,003

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: