Craiova dă lovitura şi le ia un jucător adversarilor de la Dinamo

Juan Camara este la un pas de transferul la Universitatea Craiova. Dinamovistul și-a dat acordul să vină în Bănie, iar acum urmează să fie puse la punct detaliile contractului.

Cosmin Contra este cel care i l-a recomandat finanţatorului Craiovei, Mihai Rotaru, pe Juan Camara, dar şi Gică Craioveanu, după cum a informat ProSport. Spaniolul îi va lua locul cel mai probabil în echipă lui Cristi Bărbuț, intrat în ultimele șase luni de contract, jucător care s-ar putea despărți chiar din această iarnă de Universitatea Craiova.

Camara i-a convins pe olteni mai ales după golul pe care l-a înscris la Pitești, în victoria obținută de Dinamo cu nou-promovata FC Argeș. Atunci, spaniolul a adus victoria echipei sale cu o execuţie fabuloasă, un şut de la 50 de metri de poartă.

Neplătit de când a ajuns la Dinamo, Camara va pleca din „Ștefan cel Mare”, însă va rămâne în România și se va lupta pentru titlu în tricoul Universității Craiova. Cele două părți s-au înțeles, iar acum mai rămâne doar ca fotbalistul să semneze contractul, după cum a informat  ProSport. Fotbalistul e împrumutat de Dinamo de la Jagiellonia Bialystock, însă Universitatea Craiova a ajuns deja la un acord cu formația din Polonia.

Vizualizări: 1,605

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: