Conducerea de la Pandurii, satisfăcută de jocul echipei

Pandurii Târgu Jiu nu a reuşit să strângă prea multe puncte pentru partea a doua a sezonului, dar a reuşit unele jocuri bune. Conducerea clubului s-a declarat, la final de an, satisfăcută de jocul echipei, dar nu şi de rezultate.

Chiar dacă au pierdut, cei de la Pandurii au avut şi jocuri bune, unele cu echipe foarte bine cotate, cum a fost meciul susţinut în faţa liderului FCU Craiova.

Pandurii a pierdut greu acest ultim meci, dar a impresionat prin replica dată celei mai bune echipe a Ligii 2. Din păcate, impresia artistică nu a punctat şi în clasament, spre dezamăgirea conducătorilor echipei, care s-au arătat mulțumiţi de jocul echipei în prima parte a sezonului, dar nu şi de rezultate.

”Nu sunt satisfăcut strict legat de ceea ce înseamnă rezultatele, ci doar de joc, pentru că, sportiv, am reușit să creăm o echipă care poate să joace. E normal să nu fim satisfăcuți de rezultate și încercăm, în ceea ce a mai rămas din acest sezon competițional, să recuperăm acest ecart care s-a creat”, a spus directorul sportiv al gorjenilor, Camilian Floroiu, apreciind că rezultatele au fost strânse şi acuzând şi arbitrajele de la unele meciuri: „N-am reușit să strângem puncte, deși meciurile au avut întotdeauna rezultate strânse. Şi am fost foarte revoltat pe ceea ce s-a întâmplat la jocurile în care arbitrii au împărțit altfel dreptatea în joc”.

După 15 jocuri disputate din acest sezon, gorjenii au două victorii, o remiză și 13 eșecuri, golaveraj 14-35. Au, de departe, cea mai slabă apărare, fiind urmați de Fotbal Comuna Recea, ocupanta locului 18 din campionat, care a primit 26 de goluri. Din păcate, 3 goluri au fost contabilizate de Pandurii la ”masa verde”, după ce a pierdut la comisii jocul de la Metaloglobus, din prima etapă.

Pandurii nu a efectuat, la data programării, deplasarea la București, pe motiv că aveau cazuri de Covid la nivelul lotului. La FRF au trimis însă doar testele serologice IgG și IgM, nu pe cele moleculare RT – PCR, care sunt obligatorii.

Vizualizări: 1,927

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: