Stoican: E loc pentru două echipe în Târgu Jiu

Antrenorul echipei ACS Viitorul Târgu Jiu, Flavius Stoican, a fost în trecut antrenor al rivalei din oraş, Pandurii Târgu Jiu. Deşi pregăteşte acum o altă formaţie, Stoican nu a uitat de Pandurii şi speră ca echipa de tradiţie a Gorjului să îşi revină.

Antrenorul celor de la ACS Viitorul Târgu Jiu, Flavius Stoican, nu se gândeşte la răul celor de la Pandurii, echipă pe care a antrenat-o în sezonul 2016 – 2017.

Stoican a fost ultimul antrenor care a condus formația fanion a județului Gorj în Liga 1 şi tehnicianul cu care Pandurii a retrogradat.  Antrenorul oltean consideră că Pandurii trebuie să se menţină în Liga 2 şi nu vede normală situaţia actuală. „Cu siguranță, ar fi o pierdere dacă Pandurii nu își va reveni, dar important este să nu cedeze. La un moment dat, am văzut că s-a pus problema că ei să nu mai continue în Liga 2 și asta nu ar fi normal din punctul meu de vedere. Sunt oameni care muncesc acolo, sunt jucători care își doresc să facă performanță. Până la urmă, este important și ce au ca obiectiv și cred că unul dintre obiectivele lor, nu numai din punct de vedere financiar, este să mențină echipa în liga a doua”, a spus Stoican, după ce în acest tur echipa sa a învins destul de greu Pandurii, cu un gol din penalty în ultimele secunde de joc.

Şi pentru că noua sa echipă joacă tot la Târgu Jiu, după ce a evoluat la Oradea, Petroşani şi Severin, Stoican consideră că este loc pentru ambele echipe în oraş: „E loc pentru două echipe în Târgu Jiu. Cred că este loc pentru toată lumea, important este ca echipa care merită să fie în Liga 2 sau în Liga 1 să arate aceste lucruri pe teren. Sunt orașe care au mult mai multe echipe, mă refer, în special, la cei din București”.

Stoican a reuşit un sezon foarte bun cu ACS Viitorul, cu care a ajuns pe podiumul Ligii 2 după primele 15 etape.

Vizualizări: 735

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: