Bălăeţ: Sunt convins că vom promova în Liga Florilor

Echipa de handbal feminin a CSM Târgu Jiu a avut un debut spectaculos în noul sezon, obţinând patru victorii din primele patru jocuri disputate. Chiar dacă e o echipă tânără, conducerea CSM are convingerea că handbalistele de la Târgu Jiu pot promova în acest sezon în Liga Florilor.

Handbalistele de la CSM Târgu Jiu au primit o binemeritată vacanţă de sărbători, după ce au reuşit patru victorii concludente la primul turneu al seriei din acest sezon. Jucătoarele lui Liviu Andieş aşteptau cu mare nerăbdare să înceapă noul sezon, după o perioadă de incertitudine şi după aproximativ o jumătate de an de pregătire. Conducerea CSM perfectase foarte multe transferuri în vară, în ideea de a ataca promovarea în Liga Florilor în acest sezon. Cu un lot destul de omogen şi cu câteva transferuri de valoare, CSM a avut un start foarte bun, un semn că obiectivul propus nu e unul nerealist, chiar dacă este vorba de un club tânăr. „Fără meciuri oficiale din martie, fără meciuri amicale, cu mai multe jucătoare debutante în formaţia noastră, am intrat direct în lupta pentru promovare. Şi în aceste condiţii am avut încredere că formaţia noastră va arata bine din punct de vedere al omogenităţii, al unităţii de grup. După acest turneu, după cele patru meciuri pe care le-am disputat la Sf. Gheorghe şi pe care le-am controlat fără probleme, ne-am convins ca avem o echipă puternica, unită și foarte dornică de performanță”, a constatat cu mândrie directorul CSM Robert Bălăeţ, convins tot mai mult că obiectivul de promovare în Liga Florilor are acum acoperire: „A fost un prim turneu reuşit, mai este mult până la final dar, observând dorința și determinarea fetelor și a antrenorilor, sunt convins că vom promova în Liga Florilor”.

După cum arată echipa gorjeană acum nu par să fie motive de îngrijorare în ceea ce priveşte îndeplinirea acestui obiectiv ci doar în ceea ce priveşte bugetul. Ştiut fiind că în Liga Florilor bugetele cluburilor sunt mult mai mari decât şi-a putut permite echipa CSM Târgu Jiu în acest sezon în care a avut cel mai mic buget din Divizia A.

Vizualizări: 309

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: