Paraschiv: Am muncit foarte mult suplimentar

Atacantul celor de la ACS Viitorul Târgu Jiu, Daniel Paraschiv, este în acest moment curtat de cluburi din prima ligă. Fost jucător la Luceafărul Oradea, tânărul atacant nu a fost adus în primă fază la ACS Viitorul, când noua formaţie prelua locul celor de la Luceafărul din Liga 2.

Jucător format la FC Braşov, unde a început fotbalul, la Centrul de copii și juniori, Paraschiv a debutat ca senior în Liga 3, la Viitorul Ghimbav, după care a jucat la AFC Hărman.

În urmă cu trei ani a ajuns la Luceafărul Oradea, unde dat probe. „Am fost să dăm probe, cu alți doi colegi de la Hărman, Prejmerean și Mitrică, iar după un amical, antrenorul Cristian Lupuț a insistat să rămânem toți trei. A fost destul de greu la început, dar, ușor – ușor, m-am acomodat la ritmul de joc, am muncit foarte mult suplimentar, iar rezultatele nu au întârziat să apară. La finalul acelui sezon, pe care l-am încheiat pe locul 8 cu Luceafărul, am simțit o satisfacție foarte mare, având în vedere că am fost și golgheterul U21 din Liga a 2-a”, a spus pentru liga2.ro tânărul care a marcat nu mai puțin de 14 goluri pentru Luceafărul, când avea doar 19 ani.

Cu toate acestea, în vara lui 2019, nu a fost cooptat  în lotul mutat, împreună cu antrenorul Lupuț, de la Luceafărul la Energeticianul, echipă care retrogradase şi a luat locul celor de la Luceafărul în Liga 2. Paraschiv a rămas să joace în Liga 3, la Luceafărul, echipă controlată de omul de afaceri gorjean Nicolae Sarcină, la fel ca şi fosta Energeticianul.

Noua echipă formată la Târgu Jiu, ACS Viitorul, a fost alcătuită pe scheletul lotului de la Luceafărul, care a ocupat apoi locul celor de la Petroşani din Liga 3, dar Paraschiv nu s-a regăsit atunci în lot, precizând că au fost probleme cu noul contract. „Da, au fost unele probleme legate de contractul meu, cu anumite clauze. Nu aș vrea să intru prea mult în detalii”, a mai spus golgheterul celor de la ACS Viitorul pentru Liga2.ro.

Iarna trecută însă, fostul antrenor Cristian Lupuţ, l-a adus la ACS Viitorul de la Luceafărul Oradea, iar în acest sezon jucătorul a reuşit să se acomodeze la noua echipă şi să devină chiar golgheter.

Vizualizări: 454

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: