Craiova dă lovitura, Valencia vrea un tânăr oltean

Jucătorul de doar 17 ani al Universităţii Craiova, Ștefan Baiaram, a intrat pe lista de posibile achiziţii a Valenciei. Gică Craioveanu, directorul de imagine al clubului oltean și fost atacant cu 223 de meciuri în prima ligă a Spaniei, a dezvăluit interesul spaniolilor.  

Fotbalistul ofensiv al oltenilor, Ștefan Baiaram, a evoluat în 6 partide pentru formația lui Corneliu Papură în acest sezon, profitând de regula U21. A fost integralist în trei rânduri, la victoria cu Reșița din Cupă, scor 1-0, la triumful cu Hermannstadt din sezonul regulat, scor 3-0, și la meciul pierdut 1-4 cu FCSB în play-off.  

Tânărul a intrat pe lista de posibile achiziţii a Valenciei „Da, e adevărată informația. Baiaram e în vederile Valenciei de când avea 15 ani. Un prieten lucrează în departamentul lor de scouting și mi-a spus că e pe listă”, a afirmat Craioveanu, într-o intervenție în direct la TV Digi Sport.

De-a lungul anilor, la Valencia au mai evoluat 5 fotbaliști români, Miodrag Belodedici, Adrian Ilie, Sabin Ilie, Gabriel Popescu și Dennis Șerban.

Vizualizări: 1,477

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: