Cristian Lupuţ nu crede că Liga 2 se va relua prea curând

Antrenorul echipei ACS Viitorul Târgu Jiu nu crede că meciurile din Liga 2 se vor putea relua curând. Cristian Lupuţ spune că pandemia nu a atins vârful până acum şi consideră optimiste previziunile celor care  au avansat data de 16 aprilie pentru reluarea campionatului.

Antrenorul echipei ACS Viitorul Târgu Jiu, Cristian Lupuţ, nu crede că Liga 2 se va relua în viitorul apropiat. Din cauza pandemiei de coronavirus, care evoluează de la o zi la alta inclusiv în România, meciurile de fotbal au fost suspendate şi apoi s-a instituit starea de  urgenţă până la  data de 16 aprilie.

Antrenorul orădean consideră că situaţia va persista şi în următoarele săptămâni. Acesta este sceptic cu privire la data orientativă adusă în discuţie de Federaţia Română de Fotbal, 16 aprilie pentru reluarea antrenamentelor şi 16 mai pentru reluarea meciurilor. ”Este foarte greu să cred că se va relua, după tot ce am văzut că se întâmplă la ora asta în România, în toată Europa. Mi-e greu să spun ce se va întâmpla, nici nu ştiu. Din punctul meu de vedere, la ce văd că e în ţară acum nu cred. S-a dat o dată de 16 aprilie, dar nu cred că se poate juca atunci. Vârful pandemiei nu a ajuns. Peste câteva săptămâni va fi. Va mai dura după două-trei săptămâni ca să coboare, asta ar însemna mijlocul lui mai. După câteva săptămâni trebuie să pui jucătorii la punct, fizic. Sincer, e foarte greu să spunem concret când se poate relua”, a spus Lupuţ pentru liga2.ro.

După aprecierile lui Cristian Lupuţ, cea mai optimistă dată la care Liga 2 s-ar putea relua este începutul lunii iunie.

ACS Viitorul Târgu Jiu ocupă locul 10 în Liga 2 după 24 de etape, cu 33 de puncte, fiind la egalitate cu SCM Gloria Buzău şi Farul Constanţa, echipe care stau mai bine, însă, la golaveraj.

Vizualizări: 236

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: