Pandurii se aşteaptă la anularea campionatului

Fotbalul românesc se confruntă cu o stare de incertitudine totală din cauza epidemiei de coronavirus. Nu se știe când sau dacă se mai reia campionatul, iar la Pandurii Târgu Jiu incertitudinea  e şi mai mare  pentru că nu se ştie ce se va întâmpla  pe viitor cu echipa în lipsa oricărei  finanţări.

Oficialii clubului Pandurii se așteaptă la absolut orice după această epidemie de coronavirus, inclusiv la anularea acestui sezon. În ceea ce priveşte viitorul echipei, directorul sportiv Camilian Floroiu spune că se poate vorbi de o resemnare în ceea ce priveşte retrogradarea, dar se aşteaptă la  absolut orice: „Noi ne-am resemnat cu situaţia actuală şi am început acel plan B prin care vrem să dăm continuitate echipei Pandurii, chiar dacă va fi să retrogradăm în Liga 3. La ceea ce se întâmplă în zilele noastre acum, ne putem aştepta la absolut orice, pentru că această pandemie poate chiar să ducă la anularea campionatului. Speranţa noastră este să ieşim cu bine din această situaţie şi, dacă va fi să rămânem în Liga 2, va fi un lucru extraordinar de bun şi vom încerca din nou să fim o echipă care să pună probleme.  Dacă nu, ne vom resemna, vom merge în Liga 3 şi vom pregăti acolo o echipă care să promoveze în Liga 2. Dar toate aceste lucruri ţin şi de situaţia economică şi financiară a clubului. Sperăm că aceste probleme se vor îndrepta pentru că altfel nu poţi să ai o continuitate dacă nu eşti ajutat financiar. Asta se şi vede de 5-6 ani de zile de când acţionarii s-au retras”.

După 24 de etape disputate în Liga 2, Pandurii Târgu Jiu se clasează pe locul 19, ultimul, cu numai 8 puncte. Distanţa faţă de prima poziţie care asigură salvarea de la retrogradare, 15, este de 16 puncte. Ultimul şi singurul succes în acest sezon a fost înregistrat în septembrie 2019, 1-0 în deplasare la Metaloglobus.

În partidele jucate în acest an, Pandurii a pierdut la scor: 1-4 cu CSM Reşiţa, 0-4 cu ACS Viitorul Târgu Jiu şi 0-4 cu Campionii FC Argeş.

Vizualizări: 628

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: