Craiova domină Liga 1 după a patra victorie consecutivă

Universitatea Craiova a învins pe FC Voluntari în meciul din week-end, scor 2-1, în etapa cu numărul 4 din Liga 1. Cu patru victorii consecutive Craiova este în continuare lider în campionat.

Craiova a învins-o pe FC Voluntari, scor 2-1, în etapa cu numărul 4 din Liga 1. Oltenii  au deschis scorul în minutul 34, prin golgeterul Elvir Koljic, care a fructificat assist-ul ideal al lui Valentin Mihăilă. Ilfovenii au revenit după pauză, iar Cristian Costin a egalat pentru echipa lui Mihai Teja în minutul 57, din centrarea lui Grădinaru. Cu 20 de minute înainte de final, Alex Cicâldău, revenit după accidentarea de etapa trecută, a reușit golul meciului, executând impecabil o lovitură liberă de la marginea careului.

Craiova a obținut a 4-a victorie din tot atâtea meciuri în noul sezon de Liga 1 şi este lider, cu două puncte avans față de CFR Cluj, ocupanta locului doi.

Antrenorul Cristiano Bergodi a fost foarte mulțumit de reușita din meciul cu Voluntari și se bucură de palmaresul său din Bănie. „Este importantă această victorie, obținută împotriva unei echipe bune, care avea 7 puncte. Voluntari ne-a pus și probleme, dar noi am jucat bine și vreau să-i felicit pe băieți. Eu cred că am câștigat meritat. Am trecut în 4-4-2 în partea secundă, cu Andrei Ivan lângă Koljic și cred că a făcut o treabă foarte bună. A fost o mutare inspirată, am dat mai multă forță în atac și mă bucur că am câștigat. Am văzut că echipa s-a adaptat bine la acest sistem. Voluntari pune probleme pe contraatac, dar cred că noi ne-am apărat bine. Vom analiza golul primit și greșelile, dar sunt bucuros că am obținut a patra victorie consecutivă din acest campionat“, a spus Bergodi după meci.

Vizualizări: 554

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: