Primul fotbalist de la Craiova depistat cu COVID-19

Primul jucător de la echipa mare a Universităţii Craiova care este infectat cu COVID 19 este Stephan Drăghici, a informat joi Pro Sport. Mijlocaşul de 22 de ani readus recent de la Gaz Metan Mediaş a fost descoperit pozitiv la testul de coronavirus.

Craiova a avut infectaţi în staff şi la nivel de conducere şi era inevitabil să nu apară şi la echipă. Jucătorul infectat era accidentat şi se pregătea separat de restul colegilor, dar, cel mai probabil a interacţionat cu staff-ul medical infectat deja. „Caz pozitiv de COVID-19 depistat astăzi. Este vorba despre unul dintre jucătorii accidentați, acesta efectuând procesul de recuperare separat de restul colegilor săi, fiind asimptomatic”, a  confirmat joi şi clubul din Bănie.

Drăghici a evoluat în sezonul trecut sub formă de împrumut la Gaz Metan Mediaş, dar mai are încă doi ani de contract cu gruparea din Bănie, care l-a transferat în 2016, pentru 100.000 de euro, de la Ardealul Cluj, iar între timp l-a mai împrumutat la Sepsi şi la Juventus Bucureşti.

Alte două cazuri de coronavirus la Universitatea Craiova au fost confirmate miercuri seara. Este vorba de fiziokinetoterapeutul Ovidiu Blendea (40 de ani), poreclit „Bamse”, care face parte de aproape un deceniu şi din staff-ul echipei naţionale a României. Al doilea infectat este tot din rândul staff-ului, tot un kinetoterapeut, Radu Rinderiu.

Vizualizări: 909

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: