FCU Craiova, pe locul I după victoria de la Târgu Jiu

ACS Viitorul Târgu Jiu a pierdut duminică meciul susţinut pe teren propriu cu FCU Craiova. Oltenii recent promovaţi în Liga 2 au câştigat meciul cu scorul de 4-2 şi au urcat pe locul I în clasament, după patru etape fără eşec.

FCU Craiova nu a avut probleme să se impună la Târgu Jiu, în meciul cu ACS Viitorul şi merge din victorie în victorie în Liga 2. Oltenii conduşi de Nicolo Napoli s-au impus la scor, 4-2,  în meciul cu ACS Viitorul Târgu Jiu, din etapa a 4-a a Ligii 2. Oltenii au trecut pe primul loc, la egalitate cu Rapid, dar cu golaveraj mai bun.

Echipa oaspete a controlat jocul de la Târgu Jiu și că a deschis scorul rapid, după care a mai  marcat de trei ori. Pentru Craiova a marcat Valentin Munteanu, care a deschis scorul în minutul  9, gazdele de la Viitorul reuşind să egaleze după câteva minute prin Şerbănescu. Până la pauză însă, Craiova a preluat conducerea după reuşite lui  Claudiu Bălan din minutul 45+1upă pauză tot FCU Craiova a controlat meciul şi a marcat din nou, prin Nicușor Raicea , cel care avea apoi să reuşească dubla în minutul 80. Gazdele au mai redus din diferenţă prin acelaşi Șerbănescu, care a înscris din nou în minutul 69. Scorul final al jocului fiind de 2-4. Chiar dacă FCU a urcat pe locul I, antrenorul Nicolo Napoli consideră însă că jucătorii nu trebuie să fie prea entuziasmați de începutul de campionat, pentru că drumul este lung, iar echipa sa nu este principala favorită la promovare.

În ceea ce priveşte echipa gazdă, formaţia antrenată de Flavius Stoican a reuşit două victorii în cele patru etape şi se menţine pe locul nouă.

Vizualizări: 262

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: