Pandurii a stabilit un nou record, un an fără victorie

Pandurii Târgu Jiu a înregistrat un eşec şi în deplasarea de la Chiajna, unde gazdele s-au impus cu 4-0. Gorjenii stabilesc astfel un nou record negativ, un an de la ultima victorie în Liga 2.

Afectată de probleme de toate felurile, lipsa banilor, probleme cu licenţierea, probleme cu legitimarea unor jucătorii, Pandurii nu pare să poată face faţă noului sezon de Liga 2.

Problemele administrative care afectează clubul, fac ca echipa să nu se exprime la nivelul aşteptărilor pe teren. Pandurii a ajuns în etapa a patra, la 19 meciuri, mai bine de un an, fără victorie în meciurile oficiale. Dintre acestea, 16 au fost înfrângeri, iar cea mai recentă a fost bifată în deplasarea cu Concordia Chiajna, scor 0-4. 

Antrenorul Călin Cojocaru a declarat că gorjenii au în continuare probleme cu legitimarea anumitor jucători transferați în această, ultimul, belgianul Dieu-Merci, fiind legitimat chiar înaintea meciului cu Chiajna şi debutând cu această ocazie.  

Pandurii a avut şi un program dificil în debutul acestui sezon, jucând cu două candidate la promovare din sezonul trecut, Turris şi Rapid, şi cu una dintre retrogradatele din Liga 1, Concordia Chiajna. Având la dispoziţie foarte mulţi jucători noi, legitimaţi din mers după debutul acestui sezon, tehnicianul pandurilor are nevoie de timp ca să îi integreze în echipă şi de aceea le-a şi cerut răbdare suporterilor.

Mai sunt încă în lot jucători care se pregătesc cu Pandurii dar nu au fost legitimaţi încă, un astfel de caz fiind cel al lui Constantin Grecu care va fi legitimat săptămâna viitoare, dar şi cel al lui Emmanuel Okeke care are probleme cu cartea verde.

Următorul meci pentru Pandurii este programat acasă, săptămâna viitoare, cu CS Mioveni, tot o pretendentă la promovare dar și ea o echipă fără victorie în acest campionat.

Vizualizări: 713

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: