Start cu dreptul pentru Gilortul Cărbuneşti

Gilortul Târgu Cărbuneşti a debutat în sfârşit în noul sezon la două săptămâni după debutul Ligii 3. Gorjenii pregătiţi de Florin Popete au reuşit o victorie cu scorul de 3-1 în meciul cu CSM Deva, formaţia care îl are pe banca tehnică şi pe fostul antrenor secund de la Pandurii, Dorian Gugu.

Meciul de debut în acest nou sezon al celor de la Gilortul cu  CSM Deva s-a încheiat cu scorul de 3-1, după ce la pauză gazdele au condus cu 1-0. Pentru Gilortul au marcat Bogdan Dolcescu, în minutele 45 şi  90 şi  Constantin Roncea, în minutul 82.

Antrenorul Florin Popete a folosit următoarea formulă de echipă: Constantinescu – Afrim, Dolcescu, Safta, Miroiu – Oprișa, Avramescu (cpt) – Almăjanu, Dănăricu (60' Filip), Stăniloiu (60' Bubuioc) – Cocină (34' Roncea). Gilortul a pornit astfel cu dreptul în această ediţie de campionat după o perioadă mai agitată la debutul sezonului din cauza testelor COVID-19 pozitive de la echipă. După ce în prima fază au avut şapte jucători pozitivi, la retestare doar unul dintre componenţii lotului a mai fost pe lista celor infectaţi cu noul coronavirus, acesta fiind izolat de restul echipei.

Vizualizări: 666

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: