Craiova, în coasta CFR-ului

CS U Craiova a câştigat la limită, 1-0, partida disputată sâmbătă seara, pe teren propriu, cu Astra Giurgiu, în prima etapă a playoff-ului sezonului 2017/2018 al Ligii 1.
Pe un stadion de cinci stele, dar cu un gazon execrabil, plin de gropi şi brazde, oltenii au dominat partida, dar au reuşit abia pe final, în min.82, să marcheze. A înscris Mitriţă, din faţa porţii, după o centrare perfectă a lui Mateiu, intrat în teren cu doar un minut înainte, şi o greşeală mare a lui Claudiu Belu.
În urma acestui succes, CS U Craiova o depăşeşte pe FCSB şi urcă pe locul 2, cu 29 de puncte. Roş-albaştrii au însă un meci mai puţin disputat.

„Sunt fericit pentru că am făcut un meci foarte bun, am meritat victoria, clar. Nu a fost ușor să jucăm cu ei, mai ales pe acest teren, deși nu îmi place să mă repet. Am făcut greșeli, dar au fost din cauza terenului, nu din cauza erorilor tehnice, pentru că sărea mingea aiurea. Din acest punct de vedere, felicit jucătorii cu atât mai mult. Nu am riscat nimic, am câștigat, ne-am creat ocazii, probabil am greșit ultima pasă, dar doar din cauza gazonului. În rest, am avut șanse mari în prima repriză, iar în a doua, și mai clare, cu un jucător care a salvat de pe linia porții, dar chiar sunt fericit pentru că am fost capabili să controlăm jocul și acest lucru este foarte important”, a spus Mangia.

Vizualizări: 293

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: