Craiova și George Țucudean ar fi bătut palma luni

Transferul momentului în Liga 1 ar putea fi cel al lui George Țucudean care este la un pas de Universitatea Craiova. Aflat în relații tensionate cu Dan Petrescu la CFR Cluj și pe lista lui Dinamo și UTA, atacantul care a suferit de probleme cardiace în sezonul trecut, este la un pas să semneze cu echipa lui Mihai Rotaru.

Atacantul George Țucudean de la CFR Cluj s-ar fi înțeles luni cu Universitatea Craiova, iar contractul ar urma să fie semnat zilele viitoare. Cele două părți ar fi ajuns la un acord, iar Antena Sport anunță că singurul lucru rămas de îndeplinit este parafarea înțelegerii. Astfel, formația din Bănie ar fi câștigat lupta cu Dinamo și UTA Arad pentru Țucudean, alte două formații care au fost interesate de serviciile fotbalistului ardelenilor. „Câinii” erau foarte aproape de o înțelegere, atacantul clujenilor cotizând recent cu 1.948 de euro prin proiectul DDB pentru salvarea clubului.

George Țucudean are o relație tensionată cu Dan Petrescu, după ce antrenorul l-a înjurat la meciul cu Astra, din play-off. Atacantul va fi liber la finalul sezonului, iar Dan Petrescu este de acord cu plecarea lui. Mihai Rotaru, finanțatorul oltenilor, crede că aducerea lui Țucudean ar fi afacerea perfectă pentru Craiova. Fotbalistul este unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1 și ar ajuta Craiova în lupta pentru titlu.

Vizualizări: 1,021

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: