Craiova vrea să transfere un campion care a jucat şi la Pandurii

Universitatea Craiova vrea să dea lovitura pe piața transferurilor în această vară aducând un fost campion. Oficialii clubului din Bănie pregătesc un supertransfer pentru a da lovitura în lupta pentru titlu, cel al atacantului George Ţucudean care a jucat şi pentru Pandurii Târgu Jiu.

După ce l-au adus pe antrenorul italian Cristiano Bergodi, cei de la CS Universitatea Craiova vor să dea lovitura pe piața transferurilor şi să îl ia pe George Țucudean. Gazeta Sporturilor a anunțat că George Țucudean are o relație tensionată cu Dan Petrescu, după ce antrenorul l-a înjurat la meciul cu Astra, din play-off. Atacantul de 29 de ani va fi liber la finalul sezonului, iar Dan Petrescu este de acord cu plecare lui. Astfel, CS Universitatea Craiova vrea să-l aducă cu orice preț.

Mihai Rotaru, finanțatorul oltenilor, crede că aducerea lui Țucudean ar fi afacerea perfectă pentru Craiova. Atacantul este unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1 și ar ajuta Craiova în lupta pentru titlu și ar da și o lovitură rivalei CFR Cluj.

Țucudean a marcat 18 goluri în sezonul trecut pentru CFR și 11 pentru Viitorul când dobrogenii au devenit campioni. Contractul lui cu CFR va expira la 30 iunie şi, deşi el anunțase că era de acord să discute prelungirea, nimeni din club nu i-a propus să mai rămână.

Fostul atacant de la Pandurii,  fusese campion cu FC Viitorul și adunase 20 de meciuri și 11 goluri în stagiunea dinaintea transferului la Cluj, care a plătit 500.000 când l-a cumpărat pe Țucudean de la Viitorul, în 2017. În sezonul 2016 - 2017 Ţucudean a evoluat pentru Târgu Jiu jucând în 15 meciuri şi reuşind să înscrie de cinci ori.

Vizualizări: 1,243

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: