Cremeneanu, condamnare cu suspendare

Alexandru Mădălin Cremeneanu, fiul unui om de afaceri din oraş, implicat în toamnă într-un scandal cu câţiva amici de-ai săi care făceau glume pe seama sa, spunându-i „Balena”, a fost condamnat acum de instanţele de judecată la o pedeapsă care este cu suspendare. Inculpatul şi-a recunoscut faptele, iar victima sa nu a avut nicio pretenţie în instanţă, după ce uşa care îi fusese incendiată i-a fost reparată, magistraţii dispunând acum o pedeapsă cu suspendare pentru acesta.

„Încetează procesul penal pentru infracţiunile prev. de art. 253 alin. 1 C.p., prin retragerea plângerilor prealabile de către persoanele vătămate Popescu Luminiţa şi Borcean George. Ia act că persoanele vătămate nu s-au mai constituit părţi civile în cauză, întrucât pagubele s-au reparat. (…) Condamnă inculpatul Cremeneanu Alexandru Mădălin, la pedeapsa de 1 an şi 4 luni închisoare. (…) Condamnă acelaşi inculpat la pedeapsa de 3 luni închisoare”, a decis instanţa, care a suspendat executarea pedepsei şi a stabilit un termen de încercare de doi ani.

Instanţa îl obligă pe inculpat să presteze şi 60 de zile de muncă în folosul comunităţii, în timp ce persoanele vătămate care şi-au retras plângerile au de suportat şi ele câte 100 de lei cheltuieli judiciare statului. Cremeneanu trebuie, de asemenea, să suporte 1500 de lei cheltuieli judiciare, verdictul instanţei nefiind unul definitiv. (G.C.)

Vizualizări: 151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: