Creţan, atacuri la Bălăşoiu şi Cârciumaru

Constantin Creţan, liderul Federației Naționale a Muncii (FNM), a susținut ieri o conferinţă de presă şi a lansat atacuri la adresa mai multor persoane. Conferinţele lui Creţan seamănă tot mai mult cu cele ale lui Dan Ilie Morega, unde subiectul este tot timpul Marin Condescu. Ieri a adăugat puţin Cârciumaru şi Bălăşoiu.

Creţan i-a luat la rând. Pe Florin Cârciumaru, care urmăreşte interesele lui Marin Condescu, pe Constantin Bălășoiu, pentru că este vinovat de distrugerea carierei Seciuri. Numai de bine despre fostul director de la CE Rovinari Laurenţiu Ciurel şi Vasile Ogârlaci.

Liderul FNM, Constantin Creţan, a început prin a-l acuza pe Constantin Bălășoiu că a urmărit închiderea carierei Seciuri, că a tăiat transportul minerilor de acolo şi că a încălcat legea atunci când a trimis oamenii în concediu de așteptare. ”În Bălășoiu nu avem încredere pentru că a fost numit politic, este omul care a greșit de fiecare dată și pe care nu-l vrem în fruntea acestui complex pentru că a urmărit închiderea carierei Seciuri”, a spus Constantin Crețan.

Sindicalistul nu s-a oprit însă aici. L-a atacat dur pe Florin Cârciumaru, primarul din Târgu Jiu, despre care a spus că este susținătorul intereselor lui Marin Condescu. ”Mă deranjează poziția domnului Cârciumaru care este părtinitor în ultima perioadă și deja amestecul politic este evident. Este părtinitor pentru zona Negomirului în a forma acest complex și susține mafia sindicală condusă de Marin Condescu. Cârciumaru a clacat o dată politic păstrând prefectul și acceptând primarii care au venit pe ultima sută de metri la USL. A declarat că s-ar putea ca până la urmă să susțină mișcarea sindicală care s-a luptat pentru înființarea CEO, astea sunt vorbele lui Condescu”, a spus Constantin Crețan.

APRECIERI

Crețan a făcut câteva aprecieri legate de echipa nominalizată pentru conducerea CEO. Vasile Ogârlaci că este un director competent, care s-a opus intereselor lui Condescu, Laurențiu Ciurel este ”un profesionist care trebuie să fie în fruntea CEO”, iar Veronica Nica, șefa de personal de la CE Craiova, și Sorin Alecu nu au ce căuta în structura noului complex energetic.

Vizualizări: 131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: