Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Creţan retrage acţiunile împotriva CE Oltenia

Sindicalistul Constantin Creţan, liderul Federaţiei Naţionale a Muncii, a anunţat printr-un comunicat de presă că îşi retrage toate acţiunile în instanţă împotriva înfiinţării şi funcţionării societăţii. Comunicatul remis de Constantin Creţan arată că a ajuns la o înţelegere cu conducerea pusă de USL. Spune că a luat această decizie după ce o parte din revendicările lui au fost soluţionate.

Creţan aminteşte mutarea sediului la Târgu Jiu, lucru ce nu s-a făcut concret pentru că sediul este tot la Turceni. Despre sediul la Târgu Jiu, Creţan spune că FNM a solicitat acest lucru, chiar şi atunci când alţi lideri de sindicat precum Marin Condescu s-au opus, sau politicieni, menţionându-l pe Toni Greblă. De asemenea, Creţan este mulţumit de numirea lui Laurenţiu Ciurel în funcţia de director, sindicalistul apreciind că a fost respectată solicitarea sa, aceea de a avea un „management profesionist“. „Conştienţi că litigiile sunt un pasiv care afectează imaginea companiei ne declarăm totala disponibilitate la rezolvarea tuturor problemelor prin dialog“, se arată la finalul comunicatului de presă.

Vizualizări: 107

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: