Crețan: ”Se fac experimente pe CE Oltenia”

Revoltă în rândul sindicaliștilor din cadrul Complexului Energetic Oltenia după numirile din Consiliul de Supraveghere. Constantin Crețan, lider de sindicat, a declarat că a făcut investigații despre persoanele numite în acest for decizional și nici măcar unul nu are referințe bune. Nici Dan Pîrvulescu, liderul FNME, nu se arată prea încântat de aceste numiri și spune că situația va deveni și mai critică din decembrie, când va fi ales un guvern politic.

Constantin Crețan, lider de sindicat în CE Oltenia, i-a luat la bani măruți pe cei șase noi membri ai Consiliului de Supraveghere. Nici unul nu este curat, spune sindicalistul care se teme acum de soarta companiei. ”Se fac experimente pe CE Oltenia și ne jucăm cu soarta complexului. Am făcut niște verificări și rezultă că mulți cei din Consiliul de Supraveghere au probleme de integritate și dosare penale. Domnul Jujan este implicat în mai multe dosare penale. Mai mult decât atât, Jujan a fost și la Asociația Patronală pus de către Marin Condescu și a încasat sume imense din fostele unități ale CE Oltenia. Asociația Patronală a păpat banii minerilor și energeticienilor. Toți au probleme, acea doamnă care este în Consiliul de Supraveghere este implicată în dezastrul ecologic de la Ocnele de Sare, și acolo s-au întâmplat niște ilegalități. Avem un domn care este în filiera băieților deștepți”, a spus Constantin Crețan, lider de sindicat. Dan Pîrvulescu, liderul FNME, nu agreează nici el noile numiri. Spune că nu le-a analizat încă CV-urile însă este curios să afle ce intenții au. ”Aștept să văd programele dumnealor de management în acest CS, ca să văd ce intenții au. Despre Jujan am referințe ok. Nu le-am analizat CV-urile, dar aș vrea să văd ce program au dumnealor pentru această companie pe mandatul pe care îl au. Nu știu ce se va întâmpla din decembrie de când vom avea guvern politic și nu știm cum vor reacționa referitor la aceste numiri chiar pe 109”, a spus Dan Pîrvulescu, liderul FNME.

MEMBRI

Noii membri ai Consiliului de Supraveghere sunt: Robert Ghelasi, Cornel Bobâlcă, Dan Codescu, Florin Marin. Simona Fătu, Constantin Jujan. Al şaptelea membru este un reprezentant al Fondului Proprietatea şi cel mai probabil este vorba despre Cătălin Nichifor.

Vizualizări: 1,914

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: