Crima de la Scoarța, pe fondul geloziei și băuturii

Primele concluzii ale anchetatorilor arată că oribila crima petrecută în comuna gorjeană Scoarța a avut loc pe fondul geloziei și băuturii. Bărbatul, în vârstă de 61 de ani, ar fi auzit-o pe soție vorbind la telefon cu un alt bărbat. Era băut bine așa că s-ar fi aprins repede, a pus mâna pe cuțit și și-a ucis soția, în vârstă de 59 de ani. Crima i-a șocat pe toți localnicii din comună.

Alarma a fost dată de nora celor doi. Când s-a întorc acasă, și-a găsit socrii într-o baltă de sânge. Femeia era în pat, fără suflare, iar bărbatul zăcea jos. A sunat la 112, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru soacra ei. Loviturile de cuțit i-au fost fatale.

În schimb, bărbatul a fost dus la Urgențe, în stare gravă. Nora i-a găsit. „S-a dus în cameră și i-a găsit într-o baltă de sânge pe amândoi. Sper să nu fi văzut și nepoțica lor. Că a fost cu mama în casă. Dacă a văzut, mă tem că va rămâne cu sechele biata fată mai ales că amândoi bunicii o iubeau”, a spus o vecină.

„Erau oameni muncitori, ne ajutau la treburi. Au muncit la Provincia, dar au renunțat. El a mai lucrat, dar din cauza pandemiei, a fost trimis acasă. Azi-dimineață (n.r. miercuri), îl văzui pe el la magazin. Luă pâine pe datorie, bău cafea și plecă acasă. Nu mă așteptam să aibă sânge rece și să-și omoare nevasta”, a spus un alt vecin. „Ei se mai certau. Mai demult, el obișnuia să bea. Mai țipa, făcea gălăgie, dar nu știu dacă o bătea sau să fi fost gelos din vreun motiv”, a spus un alt vecin.

Criminaliștii au ridicat mai multe probe din casă. Procurorii au deschis un dosar penal pentru omor. “Pe fondul geloziei și al consumului de alcool, făptuitorul a înjunghiat soția în zona gâtului, provocându-i decesul, apoi a încercat să se sinucidă cu mai multe lovituri de cuțit. Se fac cercetări pentru omor asupra unui membru al familiei”, a transmis procurorul Cristina Ciobanu.

Galerie foto



Vizualizări: 4,962

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: