Crimă la Prigoria! Omorâtă de tatăl vitreg!

O fată de 13 ani și-a pierdut ieri viața după ce a fost înjunghiată chiar de tatăl său vitreg. Nenorocirea a avut loc la Prigoria, bărbatul fiind acasă doar cu fata pe care soția sa o avea din altă căsnicie și cu un băiețel al său de un an și câteva luni, mama fiind internată la spital cu un al copil. După ce a comis crima, tatăl ucigaș s-a dus la Poliție și a povestit ce a făcut, scutindu-i pe oamenii legii de căutări complexe, el spunând că regretă cele întâmplate. 

Crima a avut loc în cătunul Țoțoi din satul Călugăreasa, într-o casă de la capătul cătunului. În acel loc retras și-a găsit sfârșitul Mădălina, o adolescentă care nu a mai apucat să se bucure de prima zi de vacanță. Tatăl său vitreg, Viorel Petrică, a băut mai mult ca de obicei și apoi, în lipsa mamei, s-a luat la ceartă cu minora, omul neezitând să pună în cele din urmă mâna pe cuțit și să își descarce nervii pe fiica cea vitregă. Ieri la prânz se căina tot și regreta cele întâmplate, deși, evident, asta nu îl scutește de rigorile legii. „Cine m-a împins să fac asta? Satana m-a împins, cum cine?! M-a supărat de mai multe ori și la un pahar de băutură … Nu sunt un criminal, sunt un om ca lumea”, a spus Petrică, el răspunzând afirmativ atunci când a fost întrebat de ziariști dacă îi pare rău pentru cele întâmplate. Omul a negat însă categoric că ar fi siluit-o pe Mădălina, fata fiind găsită de anchetatori dezbrăcată pe jumătate, individul suspectat de crimă neștiind cum să explice situația respectivă. „Luați analizele de la medicul legist și să vedeți dacă a fost abuzată, că eu nu am făcut așa ceva. M-am mai certat cu ea, că într-o familie te mai cerți, iar la furie și băut cum am fost eu acum mai faci și prostii, dar nu trebuia să fac crima și nu am făcut ce spuneți dumneavoastră”, a susținut tatăl vitreg al fetei.

Bețivan și violent 

Localnicii din Țoțoi spun că vecinul lor era o fire violentă, mai ales când omul trăgea la măsea și bea peste măsură, lucru recunoscut, de altfel, și deacesta. Până și soția sa, Maricica Tomescu, recunoaște că mai avea probleme cu Petrică, deși, inițial, femeia încerca să îl apere pe acesta. Când a văzut însă că i-a omorât fata, mama și-a dat drumul la gură și a povestit greutățile pe care le avea acasă. Vestea morții Mădălinei a găsit-o pe patul de spital, unde era internată cu unul dintre copilașii săi, acesteia nevenindu-i să creadă că a fost posibilă o asemenea nenorocire. „S-a mai luat și de mine, dar nu a fost să mă bată să mă scoată plină de sânge. M-am mai luat eu cu el în gură că se certa cu ea (n.r. – Mădălina). Îi tot zicea că nu face nimic și ieri i-am și spus eu s-o mai lase în pace că e destul că stătea acasă cu copilașul ăla al mic. Acum eu eram la spital când a venit o asistentă să mă întrebe ce s-a întâmplat cu fata, după aia a venit cineva și mi-a spus de el, iar apoi am aflat de la Poliție. Am venit aici și nu-mi vine să cred că a făcut așa ceva. Să-l ia Poliția și să-l ducă de aici că eu nu mai vreau să-l văd”, a spus mama tinerei. Mărturii împotriva lui Petrică a depus și o altă fiică vitregă a acestuia, Ana Maria, care, de frica bărbatului a plecat de acasă și trăiește la niște prieteni, fetei fiindu-i teamă de individ.„Mădălina era cea mai bună soră, dar de când a apărut omul ăsta în viața noastră ne-a stricat pe toți. Ne bătea, era agresiv. Eu am stat aici cu el șapte luni, dar la mine nu a apucat să se dea pentru că am plecat și am fugit”, a povestit fata, cu lacrimi în ochi. 

Reținut și acuzat 

Viorel Petrică are toate șansele să își petreacă următorii ani în spatele gratiilor. El a fost reținut ieri, fiind acuzat de omor, o expertiză psihiatrică urmând să stabilească dacă omul era sau nu responsabil de faptele sale. Azi ar urma să fie prezentat unei instanțe de judecată cu propunere de arestare preventivă și tot azi rudele vor ridica trupul neînsuflețit al Mădălinei de la Morgă pentru a-l duce acasă și a-l înhuma creștinește.

Vizualizări: 360

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: