Criminalul în serie din Mehedinți a încercat să se spânzure

Bărbatul care a incediat o fată de 17 ani din Mehedinţi a încercat să se spânzure, joi, în arestul IPJ Mehedinţi, folosind lenjeria intimă şi tricoul. El a fost descoperit de poliţişti care i-au acordat primul ajutor până la sodirea echipajelor specializate. Bărbatul a fost transportat la Spitalul din Drobeta Turnu Severin.

”În aceasta după-amiază, un bărbat pe numele căruia exista un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile şi se afla în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi, a încercat să se sinucidă, folosindu-se de obiectele vestimentare”, a transmis, joi, IPJ Mehedinţi.

Sursa citată a precizat că deţinutul a fost descoperit de poliţişti, care i-au acordat primul ajutor până la sosirea echipajelor medicale. ”În acest moment, cel în cauză a fost transportat la o unitate medicală, fiind sub paza şi supravegherea poliţiştilor”, a mai transmis IPJ Mehedinţi.

Deţinutul este bărbatul care a incendiat o fată de 17 ani, aceasta fiind în stare critică la o unitate medicală din Bucureşti. Ion Turnagiu a ucis în tinerețe cinci persoane şi a fost condamnat la închisoare pe viaţă, fiind eliberat după 25 de ani.

După ce a incendiat adolescenta, Ion Turnagiu a fost arestat pentru 30 de zile. 

Vizualizări: 1,497

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: