Cristi Popescu: Prima victorie trebuia să vină mai demult

Antrenorul principal al pandurilor a urmărit meciul cu CSM Slatina din tribună, pe banca echipei aflându-se secundul său Cristi Popescu. Călin Cojocaru fusese trimis în tribună etapa trecută, la meciul cu ACS Viitorul, primind trei etape de suspendare.

Antrenorul principal Călin Cojocaru a urmărit meciul din tribuna oficială, după ce a fost eliminat etapa trecută, la partida cu ACS Viitorul, pentru proteste repetate la adresa arbitrului.

Meciul dintre Pandurii şi CSM Slatina s-a încheiat cu scorul de 2-1 pentru echipa gazdă care a obținut astfel prima victorie pe stadionul propriu din acest sezon. Finalul jocului i-a găsit pe gorjeni sărbătorind alături de antrenorii secunzi Cristi Popescu şi Pedro Mingote. Antrenorul care a condus echipa de pe bancă la acest meci, Cristi Popescu, consideră că Pandurii se va descătușa o dată cu prima victorie pe teren propriu: ”Mă bucur enorm că am reușit, în sfârșit, să spargem gheața. Trebuia să se întâmple mai demult acest lucru, fiindcă echipa a început să joace fotbal de 6-7 etape, dar anumiți factori au făcut să nu câștigăm. Dar a venit momentul să ne bucurăm și noi. Felicit băieții și sperăm acum la cât mai multe victorii. Mă bucur că munca depusă și-a arătat roadele. E o muncă de echipă: jucători, staff tehnic şi conducere. Toți suntem angrenați și, ușor-ușor, se văd rezultatele. Jucătorii erau și ei frustrați, că nu reușeau să câștige acasă, deși își creeau ocazii la fiecare meci. E foarte importantă pentru ei această victorie, din punct de vedere mental. Jocul cu Slatina a fost unul disputat. Mergem acum și la Recea să câștigăm”. Jocul celor de la Pandurii a fost unul foarte bun, şi, pe lângă golurile marcate de Vaida şi Dodoi, gorjenii au avut şi alte mari ocazii ratate de Dodoi sau Remacle.

În etapa următoare a Ligii 2, a 14-a, intermediară, programată miercuri, 25 noiembrie, de la ora 14:00, Pandurii are meci în deplasare,  la Fotbal Comuna Recea.

Vizualizări: 427

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: