ACS Viitorul i-a stricat debutul lui Trică la Turris

Turris Oltul nu a reuşit decât un egal la debutul lui Eugen Trică pe banca tehnică. Cei care i-au stricat debutul lui Trică au fost elevii lui Flavius Stoican de la ACS Viitorul, care au remizat în deplasarea de la Turnu Măgurele.

ACS Viitorul Târgu Jiu a încurcat Turris Oltul la debutul lui Eugen Trică pe banca echipei din Turnu Măgurele, reuşind o remiză, scor 0-0, în etapa a 13-a din Liga 2.

Este adevărat că formația din Turnu Măgurele s-a confruntat în ultima perioadă cu mai multe cazuri de COVID-19 și a avut un lot destul de subțire pentru partida cu ACS Viitorul. Din acest motiv Eugen Trică a declarat, la finalul confruntării, că este mulțumit cu punctul obținut de Turris Oltul în primul său meci ca antrenor şi a scos în evidență faptul că jucătorii au evoluat bine, punând în aplicare cele câteva aspecte pe care le-a cerut în ședințele de pregătire de până acum. ”Băieții au muncit. Au intrat puțin temători, dar după și-au revenit, au început să paseze, să facă tot ce am vorbit la antrenamente. Sunt mulțumit de atitudine, au avut determinare. Păcat că la acele două șanse, nu a intrat mingea în poartă, dar au avut și ei o ocazie foarte periculoasă în minutul 80 și ceva. Asta e, sunt mulțumit de rezultat. Să sperăm că revin și ceilalți care au fost în izolare”, a spus Trică după meci, sperând ca situația celor aflați în izolare pentru că au contractat coronavirusul să se rezolve cât mai repede şi să fie declarați vindecați. În ceea ce priveşte duelul cu Flavius Stoican, Trică a spus că şi oaspeţii trebuie să fie mulţumiţi cu remiza: „ A fost un duel normal. Ne-am ciondănit prietenește în timpul jocului, dar cred că și el este mulțumit de această remiză. Oricum, fiecare își dorea să câștige”.

ACS Viitorul Târgu Jiu se află tot pe locul şase şi după acest meci, fiind la egalitate de puncte cu Dunărea Călăraşi şi Farul Contanţa.

Vizualizări: 336

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: