Pandurii a depăşit blestemul terenului propriu

Pandurii Târgu Jiu a reuşit să obţină prima victorie pe teren propriu din acest sezon şi prima de când joacă pe noul stadion din Târgu Jiu. Gorjenii s-au impus cu scorul de 2-1 în meciul cu CSM Slatina, după un joc pe care l-au controlat în totalitate.

Fără antrenorul Călin Cojocaru pe bancă, acesta fiind suspendat pentru trei etape, Pandurii a reuşit în etapa a 13-a ceea ce nu reuşise de 12 etape.  Prima victorie pe propriul teren din acest sezon şi prima de cînd joacă pe noul stadion, reuşind astfel să spargă blestemul care urmărea echipa la meciurile de acasă.

Pandurii au deschis scorul rapid, după primul minut de joc, după o centrare de pe partea dreaptă, Cătălin Vaida reluând cu capul spre poartă. Portarul a respins tot până la atacantul gazdelor, care nu a mai ratat și, cu piciorul, a deschis scorul cu un șut din 8 metri trimis sub transversală. Pandurii a dominat prima repriză iar Remacle şi Dodoi au trecut de câteva ori pe lângă majorarea scorului.

În minutul 78 cei de la Pandurii şi-au majorat avantajul la  2-0, după golul lui  Gabriel Dodoi, care a scăpat singur spre poarta adversă și a înscris cu un șut din 14 metri. CSM Slatina a reușit golul de onoare în minutele de prelungire.


Pandurii a reușit să ia cele trei puncte și a ajuns la șapte puncte în acest sezon, fiind la egalitate cu Aerostar Bacău.


 

Pandurii Târgu Jiu – CSM Slatina 2-0

Stadion: Municipal (Târgu Jiu – Gorj);

Arbitru: Andrei Baciu (Botoşani); Asistenți: Roberto Ciuraru (Sfântu Gheorghe) și Damian Antal (Bacău); Rezervă: Andrei Lucian Ţiţii (Şura Mică – Sibiu); Observatori: Ioan Mureșan și Romeo Malac (ambii din Timişoara).

Pandurii: Aldescu – Diau, Bauben, Remacle, Dodoi (cpt.), Ct. Vaida, Bunga, Felipe Acosta, Moisie, Al. Vasilescu, Cuțitoiu. Rezerve: Iovicin – Erhard, R. Cojocaru, Habet, Jaiteh, Pleșa, Goma, Velcotă, Zaborowski. Antrenor secund: Cristian Popescu.

CSM Slatina: Nic. Grecu – Bodri, Motroc, M. Manea, Demici, Vas. Gheorghe (cpt.), D. Toma, Dav. Oprescu, Doman, Rogoveanu, I. Stoica

Rezerve: Preduț – Iana, Deta, C-tin. Radu, Necșulescu, Ben. Enache, M. Grigorea, Vlada, Cr. Preda. Antrenor: Mihai Ianovschi

Vizualizări: 1,486

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: