Debut pe banca Universităţii Craiova la meciul de la Botoşani

Corneliu Papură este antrenorul care l-a înlocuit pe Cristiano Bergodi pe banca tehnică a celor de la Universitatea Craiova. Acesta va debuta pe banca oltenilor la meciul de la Botoşani programat sâmbătă seara, de la ora 19.30.

Corneliu Papură a susținut o conferință de presă înaintea meciului pe care CS U Craiova îl joacă împotriva celor de la FC Botoșani, sâmbătă, ora 19.30, iar acesta a vorbit despre revenirea sa la gruparea patronată de Mihai Rotaru, dar și despre partida cu echipa moldovenilor.

Chiar dacă FC Botoșani are probleme din cauza cazurilor de COVID-19 apărute în ultima perioadă, Corneliu Papură nu se așteaptă ca elevii săi să aibă un meci ușor sâmbătă seara. „Eu nu am plecat de la club, doar că nu am apărut. Lucrurile au mers la fel, eu am încercat să fac lucruri bune. Nu s-a pus problema de negocieri acum, am acceptat să vin pentru că am știut că pot face lucruri bune. Regăsesc echipa cu jucători noi, pe care încă nu-i cunosc. Sunt lucruri normale, trebuie să ne adaptăm unii cu alții”, a declarat Corneliu Papură, la conferința de presă, precizând că nu va fi un meci uşor: „E un meci dificil, împotriva unei echipe pe care nu am învins-o de multe ori. Trebuie să abordăm meciul cu încredere. Nu contează problemele celor de la Botoșani, nu ne putem considera victorioși înaintea meciului”.

Nicușor Bancu și Ștefan Baiaram vor fi absenţi la echipa lui Papură din cauza infectărilor cu coronavirus.

Vizualizări: 1,603

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: