ACS Viitorul se plânge că nu are sprijin pe plan local

ACS Viitorul Târgu Jiu a urcat pe loc de play-off în Liga 2, iar antrenorul Flavius Stoican este decis să se bată cu candidatele la promovare din acest sezon. Oficialii clubului au şi ei lupta lor cu autorităţile locale, despre care spun că nu sprijină echipa susţinută de omul de afaceri Nicolae Sarcină.

ACS Viitorul Târgu Jiu a urcat în clasamentul Ligii 2 până pe locul şase, fiind acum pe un loc râvnit de echipe care au anunţat că vor să promoveze în acest sezon.

Echipa din Târgu Jiu, preluată în acest sezon de antrenorul Flavius Stoican, a reuşit să câştige ultimele meciuri din campionat şi a acumulat 19 puncte, locul ocupat acum permiţând oficialilor să vorbească despre obiective mari, cum ar fi promovarea în Liga 1. „Avem acum cam tot ce ne trebuie în acest oraş pentru a încropi o echipă de Liga 1, în afară de autoritățile locale care nu prea se uită spre noi”, a spus directorul sportiv al ACS Viitorul, Radu Marghidan, la Radio Infinit.

Acesta acuză autorităţile locale că nu sprijină deloc echipa: „Nu ştiu dacă este vorba de rea intenţie sau sunt alte lucruri acolo. Dar sunt nişte probleme, nu aş vrea să le argumentez şi să le dezbat mai mult aceste aspecte. Doar că eu, de când am venit în cadrul clubului, nu am simţit deloc că ne sprijină autorităţile”.

În sezonul 2018 – 2019, fosta echipă ACS Energeticianul, care şi-a schimbat numele în vara anului trecut în ACS Viitorul, jucase pe Stadionul Jiul din Petroşani. ACS Viitorul Târgu Jiu a primit acordul autorităţilor locale din Târgu Jiu să joace pe Stadionul Municipal din 2019, imediat după inaugurarea acestuia de către cei de la Pandurii, după ce, anterior, jucase meciurile de pe teren propriu la Severin. La începutul acestui an, echipa care se antrena atunci pe terenul comunal din Băleşti, a primit acordul autorităţilor locale să se pregătească pe terenul 3, de antrenament, din cadrul Complexului Sportiv Municipal.

Vizualizări: 839

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: