Cristiano Bergodi are oferte din Liga 1

Cristiano Bergodi, fostul antrenor al celor de la Universitatea Craiova, a vorbit despre posibilitatea de a reveni în fotbalul românesc. Acesta a spus că este bună decizia lui Mirel Rădoi de a rămâne pe banca echipei naționale, deși a fost ofertat de Craiova.

Cristiano Bergodi s-a despărțit de Craiova, în luna noiembrie a acestui an, după doar șase luni petrecute pe banca formației din Bănie. Antrenorul italian susține că a fost ofertat de echipe din Liga 1, după despărțirea de Craiova, însă a ales să ia o decizie abia după sărbătorile de iarnă. „Am avut oferte din Liga 1, însă am amânat orice decizie până după sărbătorile de iarnă. Vreau să mă gândesc și să cântăresc foarte bine fiecare decizie. Am să mă odihnesc, am să mă bucur de liniște alături de familia mea, apoi am să iau o decizie”, a declarat Cristiano Bergodi, pentru Playtech.

Cristiano Bergodi este de părere că Mirel Rădoi a luat cea mai bună hotărâre atunci când a refuzat oferta primită din partea oltenilor de la CS U Craiova și a rămas pe banca echipei naționale. Tehnicianul italian îi prevede un viitor bun lui Mirel Rădoi, în cariera de antrenor. „Rădoi făcea o mare greșeală dacă se ducea la Craiova. El trebuie să rămână la națională și să își ducă munca începută la bun sfârșit, să aibă încredere în principiile lui. Este foarte tânăr, are timp să își implementeze filosofia. Însă, la un moment dat, va trebui să decidă pe ce drum dorește să o ia ca antrenor: selecționer sau antrenor la echipă de club. Îi prevăd un viitor bun, indiferent de decizia lui”, a mai spus Cristiano Bergodi.

În România, Cristiano Bergodi le-a antrenat pe FC Național, CFR Cluj, Rapid București, Poli Iași, FCSB, ASA Târgu Mureș, FC Voluntari și CS U Craiova.

Vizualizări: 1,331

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: