Pugiliştii de la Pandurii au câştigat opt medalii la Naţionalele de box

Pugiliştii cadeţi ai CS Pandurii Târgu Jiu au luat parte la Campionatul Naţional de Box pentru cadeţi care a a avut loc în week-end la Arad. Cei opt sportivi prezemţi la competiţie s-au întors cu opt medalii de la întreceri, clubul Pandurii clasându-se pe locul 1 într-un top pe madalii.

Sportivii cadeţi pregătiţi de antrenorii de box ai CS Pandurii au reuşit să se claseze cu toţii pe podium la Campionatul Naţional de box pentru cadeţi care a avut loc la Arad, în paralel cu o altă competiţie de box, Cupa României. „Avem vești extraordinare de la sportivii noștri, care au participat la Campionatul National Box Cadeți, desfășurat între 02-06 decembrie, la Arad. Locul 1 pe cluburi pentru CS Pandurii.... Suntem mândri de voi și vă vom fi alături mereu!”, a anunţat antrenorul CS Pandurii, Doru Neamţu, antrenor federal care s-a ocupat şi de pregătirea pugiliştilor români care au participat săptămâna trecută la Campionatul European de Box pentru juniori.

Cadeţii de la CS Pandurii au câştigat două medalii de aur prin sportivii Alex Predică şi Florin Căldăraru, două medalii de argint câştigate de pugiliştii Mario Marinescu şi Alexandru Căldăraru şi patru medalii de bronz  care au revenit sportivilor Cătălin Bobu, Eduard Popescu, Antonio  Dumitru şi Adrian Pătru, sportivi pregătiţi de antrenorii Doru Neamțu și Alex Scarlat.

Întrecerile au avut loc la sala de sport a Universității „Aurel Vlaicu” din Arad şi s-au bucurat de prezenţa a peste 200 de sportivi.

Galerie foto




Vizualizări: 468

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: