Găman va cere buget pentru promovarea în Liga 2

Echipa preluată în vara acestui an de gorjenii Mario Găman şi Bobi Staicu a fost surpriza plăcută din Liga 3. ACSO Filiași a urcat pe locul 1 în clasament şi se folosește din plin de pauza de iarnă pentru a forța promovarea în Liga 2.

ACSO Filiași a făcut o primă parte de sezon bună în Liga 3 și a terminat anul pe primul loc în Seria 6. Dată fiind situația bună în care se găsește echipa la final de an, în această pauză de iarnă ACSO Filiași va încerca să obțină un plus la buget de la autoritățile locale şi vor avea loc discuții cu Consiliul Local, pentru mărirea sumei de bani care îi revine clubului. ”Echipele care vor gestiona bine situaţia și vor face achizițiile cele mai bune, și care vor avea liniște din toate punctele de vedere, vor fi cele care la finalul campionatului se vor bucura de poziția din clasament. Am stabilit cu domnul primar să ne întâlnim săptămâna viitoare cu antrenorul  Mario Găman și să stabilim strategia pentru returul campionatului”, a spus preşedintele Florin Spânu pentru gds.ro, precizând că se va prezenta alături de antrenor în faţa Consiliului Local pentru o mărire de buget: „Chiar am solicitat ca împreună cu Mario Găman să mergem și în Consiliul Local și să prezentăm ceea ce s-a întâmplat în acest tur de campionat și normal ar fi să se mai umble puțin și la buget. Dar, ca idee, atunci când ne-am propus promovarea în Liga 2 ne-am făcut și noi niște calcule legat de buget. Din discuțiile avute cu domnul primar a rezultat că vom avea și la Liga 2 un buget care să ne permită menținerea, să nu retrogradăm. Dar să ajungem noi acolo”.

Conducătorul liderului Seriei 6 a lăsat de înțeles că parcursul nu este unul surprinzător pentru cei din club, pentru că încă de la startul campionatului s-ar fi făcut o strategie clară. Pe lângă faptul că s-au luat toate măsurile pentru ca pandemia să nu pună probleme echipei, s-au făcut toate demersurile în ceea ce privește conturarea unui lot bun de jucători.

Galerie foto


Vizualizări: 638

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: